Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Detroit: Become Human lanseres i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Detroit: Become Human har fått en del negativ oppmerksomhet de siste månedene. Det hele startet med den kontroversielle traileren under Paris Games Week, og det ble bare verre da studioet ble beskyldt for å behandle de ansatte ekstremt dårlige kort tid etter. Nå er det endelig tid for litt gledelig nytt fra Heavy Rain/Beyond: Two Souls-skapernes neste spill.

Quantic Dream kan nemlig avsløre at Detroit: Become Human vil slippes her til lands den 25. mai. Samtidig bekrefter studioet at det ikke blir flere spillbare figurer enn de tre vi allerede har sett: Connor, Kara, og Markus. Det er vel egentlig bare bra, for noe av det mest interessante med spillet er jo at nærmest alt man gjør vil kunne få konsekvenser på enten kort eller lang sikt. I mai får vi altså vite om Detroit: Become Human er bra nok til å spilles gjennom flere ganger også, og om de takler de sterke temaene på en god måte.

Hva tror du?

HQ
Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.



Loading next content