Norsk
Gamereactor
nyheter

Billigere Playstation 3

Nye opplysninger før E3-messen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

USAs tredje største elektronikkjede, Circuit City, sendte igår ut et reklameblad om at Playstation 3 fra og med 16. juli kommer til å få $100 lavere pris og da koste $499 (mest sannsynligvis blir 4595 - 4995,- om prisavslaget kommer til Norge). At dette skjer akkurat nå er ganske planlagt, for det har den siste tiden blitt spekulert i et prisavslag av konsollen under E3 som starter neste uke.

Om det ikke bare er Circuit City som kjører en egen kampanje, kan vi altså regne med at Sony offisielt senker prisen for å få fart på salget av Playstation 3 som har gått litt tregere enn man hadde regnet med. Vi hadde vel kanskje håpet på et litt større prisavslag, men forhåpentligvis er dette hva som behøves for at det skal løsne for Sony.

En annen ting vi bør legge merke til er det nå rapporteres i USA at det begynner å bli vanskelig å få tak på PSP. Det har av analytikkere tolket som at lagrene av PSP holder på å bli tomme, kanskje for å gjøre plass for den omtalte nye PSP-enheten som det tidligere har vært rykter om - den som lever får se.



Loading next content